• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!
Sign in to follow this  
Followers 0
AlCapone.Nr23

Cerere Lider-AlCapone.Nr23

1 post in this topic

Nume Real:Mihai

*Nume joc:AlCapone.Nr23

*Cati ani ai:15

*La ce factiune vrei leader(specifici aici):Los Asetcas

*Cu ce se ocupa factiunea la care ai aplicat:Este o mafie se ocupa cu trafic de droguri/arms si war-uri de la 20:00 la 22:00

*Cum ajuti tu ca leader acea factiune care ai aleso:Factiunea Los Astecas o ajut in a deveni ce-a mai cunscuta factiune dintre mafii si in a deveni o factiune respectata.

*Crezi ca esti in stare sa fii leader acolo?:Da. Deoarece am mai fost lider si pe alte servere si nu ar fi prima oara cand sunt lider si am experienta

*5 comenzi de leader/ivite /uninvite /l /fmute /unfmute 

*Spune in 50 de cuvinte despre tine : Sunt un baiat obisnuit care face ceea ce ii place si se distreaza cum ii place, serios in ceea ce face si foarte ambitios. Imi place sa detin foarte mult controlul sa fiu stapan pe mine. Inteligent, Fortos cum zic prietenii si energic si care nu se plictiseste niciodata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0