• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!
Sign in to follow this  
Followers 0
Script

Cerere Up Script

3 posts in this topic

Astept pareri daca cei lanti te vor vei fi acceptat insa nu as putea sa iti acord gradul pentru ca nu indeplinesti cerintele insa daca cei lanti te vor vei fi acceptat.

 

ASTEPT PARERI!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super Moderator primesc cei care au preste 400 posturi. "  ,

 incepem sa aplicam regulamentul strict ! , ca avem moderatori care nu fac nimic , Si aviz voua cei cu grad pe comunitate . sa fiti mai "activi pe ts " ca nu sunteti deloc 

Am incheiat !

Respins 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0