• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!
Sign in to follow this  
Followers 0
2Life

Retragere bLooD

2 posts in this topic

# Nick : bLooD

# Grad : Administrator

# Absenta / Activitate redusa / Retragere : Retragere

# Perioada: Nedeterminata.

# Motiv : Nu am timp sa ma ocup si nu are rost sa tin gradul ocupat degeaba.

# Alte precizari : Va salut, vreau sa multumesc tuturor membrilor din staff pentru toate momentele bune si pentru sansele care mi au fost acordate, imi cer scuze daca am suparat pe cineva in tot acest timp si mai mult imi cer scuze pentru faza aceea cu plecatul pe alta comunitate. Cand o sa fiu mai liber o sa revin, nu scapati de mine asa usor :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0