• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!
Sign in to follow this  
Followers 0
MarioGeorgescu12

[FileScript]Sistem de joburi

4 posts in this topic

Introducere:
 

- Deci, am creat un Filescript simplu, care conÅ£ine un Sistem de job-uri. Are mai multe job-uri, printre care ÅŸi: Camionagiu, Tăietor de iarbă, Livrator, Vănzător de îngheÅ£ată, Gunoier, Livrator de Pizza, Vănzător de Hotdog ÅŸi DetectivAcest sistem, are checkpoint-uri pentru fiecare job, ÅŸi ruta fiecărui job va face ca întotdeauna să vină de unde a plecat, putănd din nou, să mai facă o tura. PreÅ£urile sunt căt de căt bune, pentru un server nou, care nu depăşeÅŸte suma de 15.000 $$. ÃŽn fiecare loc, unde job-ul îşi are reÅŸedinÅ£a există un pick-up, care este acolo mereu, ÅŸi un Label 3D, cu nu mele job-ului ÅŸi comanda de a-l lua.

- Comenzile job-urilor sunt în felul următor. P.S: Primul este job-ul pentru a deveni. Şi al doilea pentru a începe munca:
1. Gunoier: [/Gunoier, /StartG];
2. Livrator de Pizza; [/Pizza, /StartP];
3. Taietor de iarba; [/Taietor, /StartT];
4. Camionagiu; [/Tirist, /StartC];
5. Vanzator de inghetata [/Inghetata, /StartV];
6. Livrator [/Livrator, /StartL];
7. Fermier [/Fermier, /StartF];
8. Vanzator de Hotdog [/Hotdog, /StartH];
9. Detectiv [/Detectiv, /Gaseste];

De asemenea, în acest sistem, există şi nişte comenzi globale, precum:

/Demisia - ÃŽti dai demisia;
/Iesi - ÃŽti scoate checkpoint-ul, astfel pierzand tura;

Descărcare:

https://pastebin.com/kUvzfJ88 [Doar PWN]

 
Instalare:
 
- În primul rănd, pentru a instala acest filescript, trebuie, normal, să-l descărcaţi. După accea, în arhiva .ZIP, se pot observa 2 fişiere [Jobs.pwn şi Jobs.amx]. Acele fişiere le copiaţi în folder-ul "filescripts". Vă duceţi în "server.cfg" şi-l deschideţi. La linia "filescripts" puneţi "Jobs". Închideţi şi salvaţi. După accea deschideţi server-ul şi sper să vă placă.
 
 
Elemente:
 
- Pentru a putea activa, acest filescript, aveÅ£i nevoie de un include, numic ZCMD, creat de Zeex pe care-l descărcaÅ£i dupa http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=91354, după care îl băgaÅ£i în /pawno/include/, ÅŸi mai aveÅ£i nevoie ÅŸi de un include numit SSCANF, creat de Y_Less, pe care-l puteÅ£i descărca dupa : http://www.solidfiles.com/d/ba2f/!
 
mele job-ului ÅŸi comanda de a-l lua.
- Comenzile job-urilor sunt în felul următor. P.S: Primul este job-ul pentru a deveni. Şi al doilea pentru a începe munca:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0