• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

Aware.

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. *Nume Real: Numele meu este Ionut. *Nume joc: Aware. *Cati ani ai: Am 18 ani. *La ce factiune vrei leader(specifici aici): Vreau sa fiu lider la factiunea News Reporters deoarece este o factiune unica pe acest server si doresc sa o promovez. *Cu ce se ocupa factiunea la care ai aplicat: Factiunea se ocupa cu acordate de anunturi(RP, Promo, AG) si cu interviuri. *Cum ajuti tu ca leader acea factiune care ai aleso: In primul rand, doresc sa o fac plina iar mai apoi doresc sa o fac renumita pe server prin activitate / devotanemt si seriozitate. *Crezi ca esti in stare sa fii leader acolo?: Da, am mai fost leader la NR si consider ca mi-am facut treaba. *5 comenzi de leader: /changerank, /l, /invite, /fvrespawn, /members, /givesalary. *Spune in 50 de cuvinte despre tine : Ma numesc Ionut si am varsta de 18 ani. Sunt un tip serios, cu capul pe umeri ce nu cauta scandal. Consider ca ma reprezinta calmul si simplitatea. Sunt o persoana care se tine de promisiuni si nu umbla cu capul pe sus. Nu imi place scandalul de aceea imi doresc sa il evit. ATENTIE!!!!!! *Trebuie sa aaaveti minim 5 ore jucate ca sa aplicati ! - Am 20+ ore. Am facut un ticket si admini stiu despre aceasta situatie. *Trebuie sa aveti minim 14 ani pentru a aplica ! - Am 18 ani.
 2. *Nume Real: Ma numesc Ionut. *Nume joc: Aware. *Cati ani ai: Am 18 ani. *Cnp(primele 7 cifre): 1990809 *De unde esti: Sunt din Suceava *Ai citit regulamentul?: Da. *Cuvantul cheie?: rpg hgz, cel mai tare server(40 ON) *Poza Status: https://imgur.com/a/NJcYx *Cu ce se ocupa un helper: Un helper ajuta playerii care au nevoie de ajutor. Raspund la intrebari legate de server, de gamemode, sau uneori anunta probleme pe care ei le au. *5 comenzi de helper: /n /h /nmute /spec /mute /warn /kick /afk /hduty /cc /slap *Descriete in 20 de cuvinte: Sunt o persoana perseverenta ce nu se da inapoi de la nimic, imi place foarte mult sa ma avânt catre noi aventuri și mereu gata sa ajut pe cei ce au nevoie. Sunt de asemenea foarte prietenos si mereu implicat in ceia ce fac, fie ca pe cont propriu, fie ca in echipa.
 3. *Nume Real: Ma numesc Ionut *Nume joc: Aware. *Cati ani ai: Am 18 ani. *La ce factiune vrei leader(specifici aici): Vreau sa fiu leader la Los Vagos. *Cu ce se ocupa factiunea la care ai aplicat: Cu waruri, mats si drugs. *Cum ajuti tu ca leader acea factiune care ai aleso: Prin seriozitate, prin organizare. *Crezi ca esti in stare sa fii leader acolo?: Da. *5 comenzi de leader: /invite /uninvite /fvrespawn /changerank /givebonus /gmotd /clear /l *Spune in 50 de cuvinte despre tine : Sunt o persoana perseverenta ce nu se da inapoi de la nimic, imi place foarte mult sa ma avânt catre noi aventuri și mereu gata sa ajut pe cei ce au nevoie. Sunt de asemenea foarte prietenos si mereu implicat in ceia ce fac, fie ca pe cont propriu, fie ca in echipa.