• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

xSky

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Cu cs3 nu poti face nmk
 2. *Nume Real:Rusu Adrian. *Nume joc:xSky[.] *Cati ani ai:Am 18 ani. *Cnp(primele 7 cifre) : 1990829 *De unde esti:Din Onesti, judetul Bacau. *Ai citit regulamentul?:Da, l-am citit. *Cuvantul cheie?: rpg.hgz.ro, cel mai tare server! (40 on) *Poza Status: https://imgur.com/a/gRZ67 *Cu ce se ocupa un helper: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor noi, dar si celor vechi prin raspunderea la [/n]-urile lor. *5 comenzi de helper: /goto, /spec, /spawn, /nre, /nr *Descriete in 20 de cuvinte: Ma numesc Adrian, am 18 ani si locuiesc in Onesti, judetul Bacau. Sunt o fire calma, cu cei 7 ani de acasa. Nu imi place sa ma implic in glume proaste, asta inseamna sa fii ne-educat, dar cum am zis, am cei 7 ani de acasa. Stiu cand este nevoie sa vorbesc, dar si cand sa tac, sunt serios cand esti nevoie, dar si amuzant. Imi place sa ies afara cu prietenii, sa ma joc SA:MP si CS:GO. Ma integrez repede intr-un grup si mereu imi place sa imi fac prieteni noi.
 3. *Nume Real: Rusu Adrian. *Nume joc: xSky[.] *Cati ani ai:Am varsta de 18 ani. *La ce factiune vrei leader(specifici aici): Taxi *Cu ce se ocupa factiunea la care ai aplicat: Factiunea la care am aplicat se ocupa cu transportarea playerilor dintr-o locatie in alta in schimbul unei sume de bani. *Cum ajuti tu ca leader acea factiune care ai aleso: Prin rabdarea mea, felul meu de a vorbi, profesionalismul meu de a fii lider. (am mai fost lider la Hitman Agency, se poate verifica pe panel). *Crezi ca esti in stare sa fii leader acolo?: Da, cred ca sunt in stare de a fii leader Taxi deoarece am mai fost lider Hitman Agency, se poate verifica pe panel. *5 comenzi de leader: /members, /l, /changerank, /uninvite, /invite *Spune in 50 de cuvinte despre tine : Ma numesc adrian, am 18 ani si locuiesc in Onesti, judetul Bacau. Sunt o fire calma, cu cei 7 ani de acasa. Nu imi place sa ma implic in glume proaste, asta inseamna sa fii ne-educat, dar cum am zis, am cei 7 ani de acasa. Stiu cand este nevoie sa vorbesc, dar si cand trebuie sa tac, sunt serios cand este nevoie, dar si amuzant. Imi place sa joc SA:MP, sa ies afara cu prietenii si fotbalul. Ma integrez repede intr-un grup si mereu mi-a placut sa-mi fac prieteni noi.