• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

Alex @GFX

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Alex @GFX last won the day on January 4

Alex @GFX had the most liked content!

About Alex @GFX

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. # Nick : Alex @GFX # Grad : Designer... # Absenta / Activitate redusa / Retragere : Retragere # Perioada: Nedeterminata. # Motiv : Acelasi notiv ca la Dan si Dragosel doar ca mie nu-mi place ca aveti si niste designeri pe care nu-i poti numi designeri (Script) dar mna.. Daca ala vi se pare voua design, trb voastra dar sa trecem peste asta, eu degeaba am Designer daca n-am accese la Zona Design..... Mi se pare si scuzati-mi lbjul, de kkt... # Alte precizari : Bafta Drumul meu se opreste aici ! Ma mut la loc pe darkelit*.ro ! Bafta din nou !
 2. Nush ce sa zic, un 3 iti dau, si tu la fel, mai invata !
 3. Badta mane !
 4. Copiate si la asta si la alalalt, varza si tu
 5. Alea cu blur, clar copiate, textu' varza, tu Designer, cand m-oi face eu popa, folosesti un Generator de Text, clar si cica Lole te numeste Designer, halal Designer mai degraba..
 6. Copiate de pe DarkEli**.ro
 7. Praf. Esti 0, cica ai fost profesor :)) Mai invata, eventual niste tutoriale, eu nu-ti dadeam Designer nici mort
 8. Va astept si la mine cu pareri nu doar la altii :P
 9. Contra Daca e faci la Upgrade
 10. -Numele tau : Alex @GFX -Numele persoanei care ii daruiesti cadoul : Lolecs1232 -Cadoul : https://i.imgur.com/gallery/49PwN -Un mesaj persoanei caruia ii daruiesti cadou : Designer Personal, a ? :)) -Alte precizari? : ---
 11. T/c Vazut
 12. WebDesigner bun :) Am editat multe comunitati, pe toate luand un rang special (WebDesigner) Sau Administrator / Fondator pentru munca depusa, evils - editat, ecila - editat, minecraftromania.ro - editat, in rest nu mai vorbesc :P
 13. New:
 14. Ma scuzati pentru ca nu am pus direct link :(