• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

BlaCkWyNNNN # -; x

Members
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BlaCkWyNNNN # -; x last won the day on December 18 2017

BlaCkWyNNNN # -; x had the most liked content!

About BlaCkWyNNNN # -; x

 • Rank
  Banned
 • Birthday 08/29/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  TheGamer771

Recent Profile Visitors

364 profile views
 1. Welcome!
 2. T/C TOPIC MOVED
 3. T/C TOPIC MOVED
 4. T/C Topic moved!
 5. T/C Topic Moved
 6. T/C Topic moved!
 7. T/C
 8. Din partea mea ai un PRO!
 9. ​RESPINSĂ / BANNED ​T/C
 10. T/C Topic facut aiurea Topic Moved
 11. Nick: .TheGamer771. Varsta: 14 Posturi: 772 Rangul Actual: Super-Moderator Randul Dorit: Administrator Motiv pt care consider ca merit upgrade: = Vechime, Posturi, Activitate (si Incredere daca se pune.. :) =
 12. CONTRA Incepi de la Moderator ca toti ceilalti, dupa nu v-a fi corect fata de ceilalti membrii.
 13. Ba Dane.. nu renunta, o sa regreti! Mai bine sterge dracu cererea pana nu e prea tarziu.. o sa imi lipsesti :(( sper sa mai pot avea unde tine legatura cu tine! Imi pare rau frate o sa ne fie dor de tine, la mai multi..
 14. Numele Addons-ului: Zombie : The Hero [based on ZP 4.3] Descriere: * Zombie - addons in care jucatorii trebuie 'infectati' de un zombie. * Un mod similar cu cel din cso : zombie the hero Download: http://www63.zippysh...01212/file.html Autor: Anonim Versiune: Platforma: Ce contine: Pluginuri: Cod: ; Main plugin zombie_plague_cso.amxx - pluginul principal al modului ; nu detin drepturi pentru el ; Zombie classes zp_zclass_regular2.amxx - clasa normala de zombie zp_heavy.amxx - clasa de zombie din cso : heavy DJB_ZbClass_Banchee_ZP43.amxx - clasa de zombie din cso : banchee NST_ZbClass_Speed_ZP43.amxx - clasa de zombie din cso : speed NST_ZbClass_Pc_ZP43.amxx - clasa de zombie din cso : pc Yoko_Zclass_Stamper_ZP43.amxx - clasa de zombie din cso : stamper ; Extra zbm_buy_menu.amxx - buy menu like cs clasic , versiunea in rusa[am uitat sa traduc niste cuvinte. la meniuri] Nvision2.amxx - la zombie li se da un night vision galbui zp_addon_evolution.amxx - evolutie [atac] zp_zombie_evolution.amxx - evolutie zombie [3000hp + 300 armura + low gravity la 5 infectii] last_human_kill.amxx - ultimul om moare dintr-o lovitura cso_costumes.amxx - costumele din cso , pluginul lui dias. cs_ham_bots_api.amxx zp43_cso_skills.amxx - skilluri din cso zp_hero.amxx - hero in round specific modului cso the hero zp_extra_svdex.amxx - arma hero-ului . este valabil si pentru extra items dar nu l-am inclus si pe el zp_cso_countdown.amxx - cso countdown dar am schimbat sunetele . zp_respawn.amxx - zombie reinvie mereu [il puteti scoate] zp_addon_death_sprite.amxx - cand omori un zombie lasa un sprite give_money.amxx - /donate nume suma cso_knifes.amxx - cutite din cso , /knifes sau din tasta B ; Extra items zp_armor.amxx - armura anti infectie zp_pumpkin.amxx - ,,grenada" pumpkin pentru human zp_jump_bomb.amxx - o grenada specific modului cso pentru zombie Comenzi: Instalare: Te loghezi in FTP si intri in ....../cstrike/addons/amxmodx.Acolo stergi folderul CONFIG , PLUGINS si din folderul data stergi LANG.Apoi intri in addonusul downloadat de pe net si pui in FTP folderele CONFIG , PLUGINS si data/LANG. Imagini: Propria parere: Enjoy!