• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

Dragosel

Members
 • Content count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Dragosel last won the day on April 17

Dragosel had the most liked content!

About Dragosel

 • Rank
  Moderators # HGZ
 • Birthday 06/17/2003

Contact Methods

 • AIM
  3/3
 • MSN
  Hă?
 • Website URL
  http://www.hgz.ro
 • ICQ
  Hă?
 • Yahoo
  zotagamer03@gmail.com
 • Jabber
  Hă?
 • Skype
  dragosjb

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iași
 • Interests
  Not found.
 1. contra Frate, tu nu prea gandesti (scz de exprimare), de abia ce luasi Modeartor acm 2-3 zile, mai fii activ, ai 1400 posturi, dar is foarte vechi -_- Plus ca ai copiat modelul completat din cererea trecuta =)))))))))))))
 2. PRO , dar faza e ca te-ai retras, ai fost inactiv o perioada, iar acm ceri grad inapoi. Se cauta Moderatori, nu Super-Moderatori, depinde de ce zice strkissfm sau Lolecs...
 3. » Nume : Dragosel » Vârstă : 14 » Funcţie cerută : Moderator. » Ce inseamna Warrez / Post-hunt : Warrez nu stiu, din cate am vazut nu trebuie, iar Post-hunt, ca si-n traducere, vanator de post-uri, adica cineva cauta motive sa faca cat mai multe post-uri, fie prin reply, fie prin topicuri. » Motiv : Ajutarea forumului cu organizarea sa. » Contact : skype: dragosjb Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009481009353 » Timp alocat forumului : 4-8 ore pe zi. » Cele 3 topicuri utile/populare: http://forum.hgz.ro/index.php?/topic/8922-abuzul-respectul-dreptatea/ http://forum.hgz.ro/index.php?/topic/8906-fetele-3/ Scuze ca am numai 2, pentru ca nu mai am unde sa fac topicuri utile/populare, pentru ca pe forumul respectiv, este tot ce trebuie, pe viitor, posibil sa fac :)
 4. Bai, bai, voi sunteti nebuni? De ce va lasati toti...? Voi sunteti baza, vreti sa distrugeti forumul asta...? E naspa rau... mai ganditi-va, nu va lasati.
 5. Dane, nu fii bulanos , nu te lasa ma... tinem toti la tn... chiar daca nu bagi in seama pe unii, esti implicat si serios. Da.le muie la toti cei care te supăra si ne continuam viața :D
 6. Dane, nu cred ca am voie as dau reply aici, dar nu ma pot abtine! De asta m-am retras si eu de pe HGZ, favorizare + nedreptate. Habar nu ai cat de mult te inteleg... Mane, tu esti seful forumului, nu te poti lasa. Esti baza, alaturi de z00m. Apropo, habar n-am ce s-a intamplat sincer... Te rog boss, gandeste limpede, nu la furie, nu fii marlan :D Eu mi-am expus parerea mea, nu numai aici, ci si intr-un topic facut special pentru tot staff-ul, in sectiunea SERVER RED, la Discutii Libere.
 7. Manager server RED.

 8. Nume real (Pe cât de complet se poate): Zota Dragos Emanuel Nume în joc: DraGoseL Descriere scurtă (25-30 cuvinte): Sunt un baiat la locul meu, serios, respectul reciproc e baza pentru mine, la fel si increderea reciproca. Sunt pasionat de LoL, SA:MP si Minecraft. Adresă Skype: dragosjb , dar recent am inceput sa folosesc discord. Vârsta (+ dovadă): 14 , dovada: primele 5 cifre din CNP: 50306 Ce te diferențiază de ceilalți: Sunt activ si ador respectarea regulamentului si pedepsirea jucatorilor ce il incalca. Cât timp poți dedica serverului: Deoarece tebuie sa am activitate si pe SA:MP, 3-4 ore. De ce ai vrea să te-alături staff-ului: Sa ajut la dezvoltarea serverului. Ai citit regulamentul?: Da, este esential.
 9. # Numele cu care joci: DraGoseL # Steam: Da / Nu: Nu. # Varsta (CNP Cele 7 numere obligatoriu): Buletinul nu il am deocamdata, trebuie sa-mi vina saptamana viitoare. # Experienta ca admin: 4 ani. # Motivul pentru care vrei sa fi admin: Am extrem de multa experienta, respect regulile si sunt foarte activ. # Esti de acord cu regulamentul?: Da. # Link cu orele jucate: ( GameTracker ): Nu am pentru ca serverul este noi si nu are rost sa dau link-ul gametracker... # Esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie?: Pe viitor, posibil ;) # Alte informatii: Multumesc!
 10. Salut
 11. Ban nr. : Nick : IP / STEAMID : Motiv : Dovezi :
 12. Interesant :)
 13. Welcome :)
 14. # Numele cu care joci: DraGoseL # Steam: Da / Nu: Nu. # Varsta (CNP Cele 7 numere obligatoriu): Buletinul nu il am deocamdata, trebuie sa-mi vina saptamana viitoare. # Experienta ca admin: 4 ani. # Motivul pentru care vrei sa fi admin: Am extrem de multa experienta, respect regulile si sunt foarte activ. # Esti de acord cu regulamentul?: Da. # Link cu orele jucate: ( GameTracker ): Nu am pentru ca serverul este noi si nu are rost sa dau link-ul gametracker... # Esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie?: Pe viitor, posibil ;) # Alte informatii: Multumesc anticipat!
 15. Bun venit :D