• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

[]Lews[]

Members
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 1. *Nume Real:Cosmin. *Nume joc:[]Lews[] *Cati ani ai:14 jumatate. *La ce factiune vrei leader(specifici aici):Ballas. *Cu ce se ocupa factiunea la care ai aplicat:Mafia Ballas este o mafie situata in Las Venturas ce se ocupa cu atacarea, aparea, a traficului de materiale arme droguri, a depozitarea lor intr-un seif al factiunii. *Cum ajuti tu ca leader acea factiune care ai aleso:Din punctul meu de vedere imi pot ajuta mafia din toate puterile, incerc sa apreciez efortul membrilor mei care il depun. In schimb pot ajuta mafia cu sustinerea ei, seriozitatea, limbajul, coordonarea ei. In special pot recruta membrii care au un potential si o capacitate foarte buna si pot duce drumul acestei mafii spre unul glorios cu un viitor bun. In momentul de fata indeplinesc calitatile enumerate aici, aceste lucruri pot fii vazute si pe joc, deoarece nu injur asa mult, pe cat crede lumea. *Crezi ca esti in stare sa fii leader acolo?:Da, sunt apt si considerabil se poate lua o decizie sa fiu in stare, asta doar de admini. Eu in sine cred ca sunt pregatit pentru aceasta functie, si nu ma dau batut pana ce nu voi obtine aceasta functie. *5 comenzi de leader:/invite, /changerank, /aplicatii, /givesalary, /fvr. *Spune in 50 de cuvinte despre tine : Sunt un baiat ce sta in banca lui, ce nu-si arunca nasul acolo unde nu trebuie, fiind calm de fel. Sunt o fire prietenoasa, iertatoare, vesela, optimista si amuzanta. Imi place sa-mi fac foarte multi tovarasi, legand cu mare grija firele unor prietenii de lunga durata, urmand ca mai mereu sa ma interesez de situatia lor si de ce nu, sa iesim prin oras cat mai des la o plimbare sau la o terasa sa bem un suc. In continuare mai pot spune si ca sunt o fire sportiva, curajoasa si foarte ambitioasa. Pur si simplu, eu nu ma dau batut pana cand lucrurile nu ies asa cum doresc eu sa iasa. Nu conteaza cand, de ce si in ce fel voi rezolva treaba respectiva. Tot ceea ce conteaza este faptul ca intr-un final, operatiunea respectiva o sa fie finalizata cu succes. Hobby-urile mele sunt fotbalul, biliardul, tenisul de masa si inotul, iar timpul liber mi-l ocup cu fel si fel de activitati.