• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

_MaDrYx197_

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

  Never

1 Follower

About _MaDrYx197_

 • Rank
  Newbie
 1. » Nume: _MaDrYx197_ » Varsta(Minim 16 ani): 17 ani » Gradul (Moderators): Moderator » Ce inseamna Warrez / Post-hunt: Post-Hunter este o persoana care face post din orice lucru minor » Motiv : Deoarece am experienta STAFF si ma pot descurca » Contact : Discord- Ionuut#4472 » Timp alocat forumului : 3-4-5 ore pe zi » Cele 3 topicuri utile/populare: Cele 3 topicuri importante sunt:-Cereri Grad -Photoshop -Cerere Afiliere Server
 2. 1.Cum te numesti pe joc: MaDrYx197 2.Cate ore jucate ai: 0.88 ore 3: Ce level ai la momentul aplicarii: Am level 4 4: Cu ce se ocupa un helper: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor care au nelamuriri fata de server 5: De cat timp te joci SAMP: Ma joc SAMP de aproximativ 3-4 ani 6: Cu ce crezi ca se ocupa un helper: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor care au nelamuriri fata de server 7.O poza la /stats sau pe panel la profil pentru a dovedi ca tu ai acces la cont: https://imgur.com/a/qJohD2m TE ROG SA RASPUNZI LA ACESTE INTREBARI CA SI CUM AI RASPUNDE PE /N 1. Cum dau rob?: Pentru a da ROB trebuie sa te duci intr-un BIZ si sa folosesti comanda /rob 2. Cum fac bani repede?: Pentru a face bani repede trebuie sa practici un job sau sa astepti pentru bonusurile date de administratori 3. Cum intru in Los Santos Police Department?: Pentru a intra in Los Santos Police Department trebuie sa folosesti comanda "/aplica",selectezi factiunea dorita si dupa aceea vei raspunde la intrebari.Daca vei fi acceptat trebuie sa dai un test cu liderul sau co-liderul factiunii. 4. Cum fac fish?: Pentru a face fish trebuie sa folosesti comanda "/jobs",sa selectezi jobul "Fisherman" trebuie sa urmezi checkpointul si sa dai la locatia aceea /getjob,dupa aceea pentru a pescui trebuie sa folosesti comanda "/fish",dupa ce ai pescuit te duci la un 24/7 si vinzi peste. 5. Cum imi cumpar ochelari?: Pentru a cumpara ochelari te duci la un magazin de haine(De exemplu "Sub-Urban")si folosesti comanda "/buyglasses"