• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

DanutDaniel1234

Members
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 1. 1.Cum te numesti pe joc: AndreiCopil 2.Cate ore jucate ai:33 3: Ce level ai la momentul aplicarii:7 4: Cu ce se ocupa un helper: Cu ajutarea playerilor 5: De cat timp te joci SAMP:1 an 6: Cu ce crezi ca se ocupa un helper: cu ajutarea playerilor 7.O poza la /stats sau pe panel la profil pentru a dovedi ca tu ai acces la cont:https://imgur.com/a/xhmDaMI TE ROG SA RASPUNZI LA ACESTE INTREBARI CA SI CUM AI RASPUNDE PE /N 1. Cum dau rob? Pentru a da rob trb sa te duci la un biz si sa tastezi comanda [/rob] si ai nevoie de 10 puncte de rob 2. Cum fac bani repede? pentru a face bani repede trebuie sa tastezi comanda [/jobs] si sa alegi un job de acolo 3. Cum intru in Los Santos Police Departament? pentru a intra in factiunea LSPD trebuie sa faci o aplicatie prin comanda [/aplica] si sa alegi acolo Factiunea LSPD si dupa sa raspunzi la cerintele urmatoare 4. Cum fac fish? pentru a practica fish-ul trebuie sa te duci jobul de fish prin comanda [/jobs] dupa ce ai ajuns la jobul de fish trb sa tastezi comanda [/getjob] si dupa trb sa scrii in chat [/fish] 5. Cum imi cumpar ochelari?Pentru a cumpara ochelari trebuie sa te duci la un bussines de tip Clothing Store si cand ai intrat inauntru trb sa tastezi comanda [/buyglasses]