• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

Rezor

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. *Nume Real:Chelu Valentin. *Nume joc:R3z0r.DEAD *Cati ani ai:Am varsta de 15 ani. *La ce factiune vrei leader(specifici aici):La School Instructors. *Cu ce se ocupa factiunea la care ai aplicat:School Instructors se ocupa cu acordarea licientelor playerilor ce le au expirate. *Cum ajuti tu ca leader acea factiune care ai aleso:Pai am experienta in acea factiune , stiu cu ce se ocupa si am si experienta necesara. *Crezi ca esti in stare sa fii leader acolo?:Da , sunt in stare. *5 comenzi de leader:/fvr-respawn la masinile factiunii , /changerank-setezi rank-ul unui membru , /members-vezi membri factiunii , /l-vorbesti cu toti liderii si cu admini , /aplicatii-vezi aplicatiile facute la factiune. *Spune in 50 de cuvinte despre tine : Salut , ma numesc Chelu Valentin , am varsta de 15 ani si sunt din Bucuresti.Eu sunt o persoana foarte buna la suflet , imi place sa impart ceea ce am si eu cu cei din jur , daca am putin , din el fac jumate si tot am impartit cu cineva , sunt o persoana cu simtul umorului , imi place sa glumesc dar cu limita , stiu cand este de ras si cand este seriozitate , imi place sa ajut mereu oamenii ce nu au posibilitatea financiara de as cumpara si ei un dulce aici ma refer la copii aceea ce nu au avut niciodata o ciocolata sau nici macar nu stiu gustul ciocolatii si am uitat sa specific am si cei 7 ani de acasa.Acesta am fost eu cu bune si cu rele.
 2. Nick:R3z0r.DEAD Nick-ul celui sancționat:AKA47 Sancțiune:Amenda Motiv sancțiune:Caps Lock pe (/f) Dovezi:https://imgur.com/a/oLsp9dy