• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

Demian Codat

Members
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 1. 1.Cum te numesti pe joc: Demian. 2.Cate ore jucate ai:0 3: Ce level ai la momentul aplicarii:3. 4: Cu ce se ocupa un helper:Un helper se ocupa cu nelamuririle jucatoriilor de pe [/n]. 5: De cat timp te joci SAMP:Injur de 2-3 Ani. 6: Cu ce crezi ca se ocupa un helper:Un helper se ocupa cu nelamuririle jucatoriilor de pe [/n]. 7.O poza la /stats sau pe panel la profil pentru a dovedi ca tu ai acces la cont:Panel-ul nu imi merge deci poza stats >>>>Apasa-ma TE ROG SA RASPUNZI LA ACESTE INTREBARI CA SI CUM AI RASPUNDE PE /N 1. Cum dau rob? Salut, pentru a da rob foloseste comanda [/rob], insa vei avea nevoie de minim 8 puncte de rob. 2. Cum fac bani repede? Salut, pentru a face bani repede iti recomand sa lucrezi la unul dintre job-urile de pe [/jobs] sau da un rob folosind comanda [/rob] 3. Cum intru in Los Santos Police Departament? Salut, pentru a intra in Los Santos Police Departament (LSPD) trebuie sa ai minim level 4 si o aplicatie pe [/aplica] daca sunt deshise aplicatiile. 4. Cum fac fish? Salut, pentru a face job-ul fisher, trebuie sa meri la fishing place si sa folosesti comanda [/fish]. 5. Cum imi cumpar ochelari? Salu, pentru a-ti cumpara ochelari dute la un binco si foloseste coamnda [/buyglasses].