• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

razvanGOD

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. *Nume Real:Razvan *Nume joc: razvanGOD *Cati ani ai: 15 ani. *La ce factiune vrei leader(specifici aici): Los Aztecas. *Cu ce se ocupa factiunea la care ai aplicat: Mafia Los Aztecas se ocupa cu cucerirea teritoriilor si cu traficul de mats/drugs. *Cum ajuti tu ca leader acea factiune care ai aleso: Infiintez o factiune foarte puternica . *Crezi ca esti in stare sa fii leader acolo?: Desigur. *5 comenzi de leader: /members , /uninvite , /invite , /changerank /l *Spune in 50 de cuvinte despre tine : Ma numesc Razvan , sunt din Constanta , sunt un baiat destul de ambitios , imi petrec timpul jucandu-ma samp , imi place foarte mult acest server asa ca vreau sa aplic la functia de leader , imi place foarte mult sa joc in mafie si cam atat pot spune despre mine deoarece este foarte mult de povestit despre firea mea.
 2. *Nume Real: Razvan *Nume joc: razvanGOD *Cati ani ai: 15 ani. *La ce factiune vrei leader(specifici aici): Factiunea la care imi doresc lider este Ballas. *Cu ce se ocupa factiunea la care ai aplicat: Ballas este o mafie care se ocupa cu cucerirea teritoorilor si cu traficul de mats/drugs. *Cum ajuti tu ca leader acea factiune care ai aleso: Doresc sa infiintez cea mai puternica factiune de pe server recrutând oameni are stiu sa tina arma in mana. *Crezi ca esti in stare sa fii leader acolo?: Desigur. *5 comenzi de leader: /invite /members /uninvite /changerank /fmats put/take /fdrugs put/take. *Spune in 50 de cuvinte despre tine : Salut ma numesc Razvan , am frumoasa varsta de 15 ani , sunt o fire ambitioasa nu ma las prea usor , am nervii de fier nu cedez usor , imi place foarte mult sa ma joc samp mai ales in mafii si de aceea consider ca merit postul de lider . Va multumesc pentru timpul acordat.