• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

GioviKIA

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. *Nume Real: Giovanni Mihali *Nume joc: GioviKIA.HORILCA *Cati ani ai: 16 ani. *De unde esti: Borsa Maramures. *Ai citit regulamentul?: Da. *Poza Status: https://imgur.com/aeMZJua *Cu ce se ocupa un helper: Un helper se ocupa de server , adica ajuta jucatorii cu intrebariile lor legate de server , cu /n-urile. *5 comenzi de helper: /nr , /kick , /mute , /nmute , /nd , /e *Descrie-te in 20 de cuvinte: Ma numesc Giovanni Mihali si varsta mea reala este de 16 ani, sunt o persoana destul de cuminte. Sunt prietenos dar totul are o limita , daca îmi esti frate îti sunt frate daca imi esti dusman apai ai pus-o cu mine.Multa lume spune ca vorbesc urât si sunt needucat , dar când toata lumea are ciuda pe mine si sunt nevoit sa ma apar , atunci o fac asa cum stiu eu. Nu caut cearta decât când sunt provocat.Eu nu ma supar usor deoarece nu sunt genul de om care se supara repede , adica sa zic ca cineva mi-a luat telefonul meu care a costat 30 dolari , eu nu ma supar deoarece stiu ca si in viata mai pierzi nu doar sa castigi . Lumea jocurilor a început atunci când am intrat într-o comunitate în care se gasea 1 server de Counter-Strike , m-am apucat si eu sa joc sa vad cum este . Am jucat aproximativ 2 ani Counter-Strike dupa am remarcat ca este un joc fara nici un sens . Dupa m-am apucat de Minecraft un joc care se spune ca îti dezvolta imaginatia deoarece îti vin în minte diferite idei pe care le poti practica in real . În timpul vacantei de vara , ies cu prietenii prin oras sa ne distram , iar seara ne jucam pe la diferite localuri unde putem petrece si noi . Eu îi respect pe cei ce ma respecta !Sunt un baiat istet , cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, innotul, basketul. handbalul si jocurile video. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de ami recunoaste greseala. Sunt un tip care fac totul cu cap pentru a fii toata lumea multumita si sunt sigur intotdeauna pe ceea ce fac. Imi place sa imi creez prieteni noi, imi place foarte mult sa fac sport si sa imi petrec timpul cu prietenii si in mare parte pe SA:MP.
 2. Cererea ta a fost acceptata !
 3. Cerere de invoire acceptata !