• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

Zona administrativã

Sign in to follow this  
Followers 0

Noutãți in legãturã cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce apar in comunitate ;propuneri legate de forum; intrebãri/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoarã navigarea pe acest forum.

Subforums

 1. Regulament


  Reguli în legãturã cu forumul, navigarea pe acest forum.

  1
  post
 2. Anunțuri


  În aceastã secțiune vor fi postate noutãțile in legãturã cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce apar în comunitate !

  136
  posts
 3. Suport Forum


  Dacã aveți vreo întrebare/nelãmurire/problemã legatã de forum/un server/contul dvs., vã sfãtuim sã postați în aceastã secțiune, iar noi vã vom ajuta în cel mai scurt timp posibil.

  • No posts here yet
 4. Propuneri


  Dacã aveți vreo întrebare/nelãmurire/problemãlegatã de forum/un server/contul dvs., vã sfãtuim sã postați in aceastã secțiune, iar noi vã vom ajuta In cel mai scurt timp posibil.

  52
  posts

0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Sign in to follow this  
Followers 0