• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Buna, v-a anunti ca forumul hgz.ro este in schimbare de platforma de la 3.4.9 la 4.1.2 si este in BETA , v-a suferi multe modificari si in special vor fi rezolvate toate problemele.  Va dura ceva timp pana cand se v-a rezolvat totul !
  • sTrkissfm

   Atentie !!!   03/02/2018

   Problema cu mesajele s-a rezolvat , a fost din cauza temei, lucram la tema si in prezent o sa ramana asta pana ce rezolvam problema, cu respect hgz.ro
  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!

Server Management

Sign in to follow this  
Followers 0

Aici veți gãsi toate informațiile necesare pentru afilierea unui server, pentru modificãri aduse in timpul parteneriatului cu noi si diverse oferte pentru jucãtorii dvs.

Subforums

 1. Oferte Admin


  Acum cu un singur Topic poti sa prezinti oferta de admini de pe serverul tau sau sa ceri admin pe un server comunitar care cauta admini.

  • No posts here yet
 2. Afiliaza Server


  Zona dedicata serverelor comunitatii. Serverele oficiale hostate la partenerii nostri sau populate vor primi numite facilitatii, gratis din partea comunitatii.

  152
  posts
 3. Management


  Vrei sa deschizi sau sa vinzi un server? Anunta.

  • No posts here yet
 4. HOSTING HGZ.RO   (711 visits to this link)


0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Sign in to follow this  
Followers 0