• Announcements

  • sTrkissfm

   Atentie !!! Staff   03/07/2018

   Buna, cautam staff activ moderatori si global-moderatori, tot ce trebuie sa faci este o cerere si varsta minima de 16 anii !!
  • sTrkissfm

   Servere !!!   03/08/2018

   Buna, vand Server: 1) Counter Strike 1.6 32/slot, 2) Samp 50/slot, 2 servere la pretul de 25 de lei paysafecard/lunar . Contacteaza-ma pe pagina de Facebook sau prin Mesaj in privat daca doresti !!
Sign in to follow this  
Followers 0
Roby

Tot-ul despre Desync

2 posts in this topic

După cum ştiţi, de multe ori adminii vă dau kick pe motivul "desync". Pentru cei noi, respectiv cei vechi, s-ar putea să nu ştiţi ce înseamnă "desync".

Ce este "desync-ul"?
În dicţionar spune că este o relaţie dintre două lucruri, însă în timpul acţiunii diferă, cu toate acestea pe OG-Times noi susţinem că este o desincronizare a caracterului, care face ceva nevăzut de alţii, sau văd lucruri care defapt nu au loc.

Cum şi când are loc?
Poate avea loc oricând, însă de obicei are loc când lagul depăşeşte o limită normală.

Cum putem detecta?
Foarte mult moduri prin care intrăm şi ieşim dintr-un interior (vei sta pe loc, nu va avea loc nicio acţiune). O a doua metodă ar fi atunci când conduci o maşină, speedometr-ul rămâne pe loc, nu îşi schimbă viteza în moment ce accelerezi / frânezi / stai pe loc etc. O a treia metodă, este atunci când te urci într-un vehicul cu motorul pornit şi apeși 2 pentru a-l opri şi poţi merge în continuare.

Cum putem rezolva?
Foarte simplu, ieÅŸim din joc [/q] ÅŸi intrăm din nou. Dacă tot ai desync, poÅ£i încerca să dai un restart la PC, sau închizi jocul aproximaitv 10-20 de minute. 

Abrahamger likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0